0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 4 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Chemia nieorganiczna i organiczna: właściwości, reaktywność i zastosowania - Michelle Enderson

Chemia nieorganiczna i organiczna: właściwości, reaktywność i zastosowania

Książka skupia się na chemii nieorganicznej i organicznej oraz ich związkach. W rozdziale poświęconym chemii nieorganicznej autor omawia strukturę atomu. Książka przedstawia budowę i reaktywność zw...
Wprowadzenie do Chemii: Od Struktury Atomów do Analizy Chemicznej - Michelle Enderson

Wprowadzenie do Chemii: Od Struktury Atomów do Analizy Chemicznej

Książka skierowana do osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z chemią. Książka ta zawiera wiele istotnych informacji na temat podstaw chemii, w tym chemii nieorganicznej i or...
17,99 zł 19,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 4 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20