0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 7 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Nowa Koncepcja Wszechświata - Walter Russell

Nowa Koncepcja Wszechświata

Redaktor: Izabela Zgrzywa
Być może wciąż czekasz na swój bilet do Hogwartu? Wszechświat Waltera Russella to więcej niż magia. To zadziwiająca wiedza o świecie w którym profesorem Dumbledorem był sam Walter Rus...
48,60 zł 54,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wpływ dodatku popiołu lotnego ze spalania osadów ściekowych na wybrane właściwości betonu zwykłego - Gabriela Rutkowska

Wpływ dodatku popiołu lotnego ze spalania osadów ściekowych na wybrane właściwości betonu zwykłego

Tematyka monografii wpisuje się dominujący trend w dziedzinie kompozytów cementowych – wykorzystanie ubocznych produktów spalania węgla do modyfikacji betonu w celu uzyskania ni...
36,00 zł 40,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
AIDS INC. – Przedsiębiorstwo AIDS. Największy skandal medyczny XX-go wieku - Jon Rappoport

AIDS INC. – Przedsiębiorstwo AIDS. Największy skandal medyczny XX-go wieku

Autor: Jon Rappoport
Kiedy skończysz czytać PRZEDSIĘBIORSTWO AIDS, zrozumiesz, dlaczego wirus łączony z AIDS jest stosunkowo nieszkodliwym intruzem, którego wykorzystano w sytuacji sztucznie stworzonej przez czł...
44,99 zł 49,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ochrona drewna - surowca i materiału - Adam Krajewski

Ochrona drewna - surowca i materiału

Kompleksowa i wielowątkowa praca z pogranicza nauk przyrodniczych i inżynieryjno-technicznych. W publikacji dogłębnie omówiono problematykę diagnostyki biodegradacji drewna oraz fizycznych i...
36,00 zł 40,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza i ocena jakości żywności - Praca Zbiorowa Pod Red. Nauk. Małgorzaty Piecyk I Wołosiaka

Analiza i ocena jakości żywności

Współczesny konsument oczekuje żywności bezpiecznej, wysokiej jakości. Ważną rolę w tym zakresie odgrywają badania laboratoryjne żywności prowadzone na każdym etapie jej produkcji, jak r&oac...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Procesy technologiczne oczyszczania wody i ścieków. Laboratorium - Lidia Reczek

Procesy technologiczne oczyszczania wody i ścieków. Laboratorium

Podręcznik swym zakresem obejmuje tematykę oczyszczania wody i ścieków. Został podzielony na pięć części: oczyszczanie wody, oczyszczanie ścieków, metodyka oznaczeń wybranych parametr...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Proste Metody Sabotażu (1944) - Office of Strategic Services

Proste Metody Sabotażu (1944)

Redaktor: HOID.PL
Proste Metody Sabotażu to podstawa do szkolenia ruchu oporu w krajach okupowanych w czasie II Wojny Światowej, stworzona przez aliantów - stanowi obecnie cenny dokument źródłowy o war...
30,60 zł 34,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 7 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20