0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 10 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Chemia analityczna Tom 2

Chemia analityczna Tom 2

Analiza instrumentalna

Redaktor: Ryszard Kocjan
Wydawca: PZWL
Tom 1 zawiera wiadomości na temat teoretycznych podstaw chemii analitycznej, nieorganicznej analizy jakościowej oraz analizy ilościowej klasycznej. Tom 2 omawia powszechnie stosowane...
152,55 zł 169,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia analityczna Tom 1

Chemia analityczna Tom 1

Analiza jakościowa. Analiza jakościowa klasyczna

Redaktor: Ryszard Kocjan
Wydawca: PZWL
Tom 1 zawiera wiadomości na temat teoretycznych podstaw chemii analitycznej, nieorganicznej analizy jakościowej oraz analizy ilościowej klasycznej. Tom 2 omawia powszechnie stosowane...
152,55 zł 169,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania - Ryszard Zieliński

Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania

Surfaktanty są bardzo liczną grupą substancji zarówno pochodzenia naturalnego, jak i otrzymywanych na drodze syntezy chemicznej. Znaczne zainteresowanie tymi związkami wynika z ich dużej akt...
135,00 zł 150,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redaktor: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia leków

Chemia leków

eBook (epub, mobi)
179,10 zł 199,00 zł
Do koszyka
Chemia leków

Chemia leków

Redaktor: Maciej Pawłowski
Wydawca: PZWL
Podręcznik obejmuje przegląd aktualnie stosowanych na świecie leków z uwzględnieniem ich podziału farmakologicznego i terapeutycznego, właściwości chemicznych, głównie w aspekcie zale...
179,10 zł 199,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów - Paulina Malinowska

Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów

Celem badań przedstawionych w książce było zidentyfikowanie i ocena różnicy w jakości dermokosmetyków w porównaniu do kosmetyków, przy uwzględnieniu cech produktó...
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 10 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20