0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 12 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Zestaw wybranych zadań z chemii - Anna Apola

Zestaw wybranych zadań z chemii

„Zestaw wybranych zadań z chemii” został przygotowany przez zespół z Katedry Chemii Nieorganicznej i Analitycznej Collegium Medicum UJ. Zadania dotyczą obliczeń z zakresu stężeń ...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wstęp do teoretycznej spektroskopii molekularnej - Marek T. Pawlikowski

Wstęp do teoretycznej spektroskopii molekularnej

Teoria grup

e-ISBN: 978-83-233-8585-1Niniejsza książka jest poświęcona teorii grup i jej zastosowaniom w chemii fizycznej oraz dziedzinach pokrewnych. Prócz standardowych grup punktowych om&...
44,10 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza przepływowa. Metody i zastosowania. Tom 3

Analiza przepływowa. Metody i zastosowania. Tom 3

Z przyjemnością odnotowuję coraz większe zainteresowanie polskich analityków technikami analizy przepływowej oraz coraz szersze wprowadzenie tych technik lub tylko teorii analizy przepływowe...
34,02 zł 37,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wybrane ćwiczenia z analizy wagowej i miareczkowej

Wybrane ćwiczenia z analizy wagowej i miareczkowej

Redaktor: Praca zbiorowa
W niniejszym opracowaniu przedstawiono chemiczne metody analizy ilościowej. Po krótkim wstępie przypominającym podstawowe pojęcia związane z danym działem chemii analitycznej zaprezentowano ...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wybrane ćwiczenia z analizy instrumentalnej

Wybrane ćwiczenia z analizy instrumentalnej

W opracowaniu tym przedstawiono wybrane metody analizy instrumentalnej. Po krótkim wstępie omawiającym daną technikę analityczną zaprezentowano ćwiczenia wykonywane na zajęciach praktycznych...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania - Ryszard Zieliński

Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania

Surfaktanty są bardzo liczną grupą substancji zarówno pochodzenia naturalnego, jak i otrzymywanych na drodze syntezy chemicznej. Znaczne zainteresowanie tymi związkami wynika z ich dużej akt...
135,00 zł 150,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redaktor: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów - Paulina Malinowska

Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów

Celem badań przedstawionych w książce było zidentyfikowanie i ocena różnicy w jakości dermokosmetyków w porównaniu do kosmetyków, przy uwzględnieniu cech produktó...
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 12 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20