Fermentacja to proces, w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych...
Co Ty wiesz o koktajlach?Dzięki różnorodnym składnikom leczniczym, koktajle z dzikich ziół są pierwszorzędnym środkiem profilaktycznym. Organizm jest chroniony, wita...
Uzdrawiające właściwości noni, czyli morwy indyjskiej, są znane Polinezyjczykom od stuleci. Czas abyś i Ty z nich skorzystał. Autorka przedstawia niesamowite walory lecznicze noni i produkowanego z...
Już dziś możesz zacząć wzmacniać uzdrowicielskie właściwości własnego mózgu i zapobiegać wystąpieniu chorób neurodegeneracyjnych. Jak przekonuje Autor, ceniony neurobiolog i twó...
Uzdrawiające właściwości noni, czyli morwy indyjskiej, są znane Polinezyjczykom od stuleci. Czas, abyś i Ty z nich skorzystał. Autorka przedstawia niesamowite walory lecznicze noni i produkowanego ...
Od wieków ogromne znaczenie miały rośliny przedłużające młodość. Wiele jesteśmy w stanie zrobić aby starzeć się jak najwolniej i unikać chorób, które temu procesowi towarzyszą....
Już dzisiaj możesz poznać tajniki masażu terapeutycznego. Wszystko za sprawątego unikalnego podręcznika, który jest bogato ilustrowany, napisany przystępnym językiem i doskonały zar&oa...
Akupunktura jest jedną z najstarszych metod leczniczych, która wywodzi się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej. Jest stosowana na całym świecie i stanowi uzupełnienie medycyny konwencjonalnej. ...