0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Ebooki: Żywienie, dietetyka

Znaleziono: 21 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Dietetyka w chirurgii bariatrycznej - 40 %

Dietetyka w chirurgii bariatrycznej

Wydawca: PZWL
Publikacja stanowi kompleksowy przegląd zagadnień z zakresu chirurgii bariatrycznej: od problematyki otyłości i związanych z nią zaburzeń metabolicznych, poprzez rodzaje operacji bariatrycznych, ic...
107,40 zł 179,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Rozwój branży piwowarstwa rzemieślniczego. Wybrane problemy - Piotr Tomski

Rozwój branży piwowarstwa rzemieślniczego. Wybrane problemy

Autor: Piotr Tomski
Monografia stanowi część cyklu prac poświęconych wyzwaniom w obszarze nauki i praktyki zarządzania oraz jakości w przemyśle piwowarskim, ze szczególnym uwzględnieniem sektora piwowarstwa rze...
12,56 zł 13,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Eliksir Młodości i Płodności. Witamina E - Dr Renata Zarzycka

Eliksir Młodości i Płodności. Witamina E

Eliksir Młodości i Płodności. Witamina E. Jak odsunąć choroby i starość? Żyj dłużej i zdrowiej! Witamina zwana „Eliksirem Młodości i płodności”, to idealny obrońca przed staro...
15,21 zł 16,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala - Bogdan Klepacki

Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanieuregulowań prawnych w zakresie ...
18,00 zł 20,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w chorobach nowotworowych - 40 %

Dietetyka w chorobach nowotworowych

Wydawca: PZWL
Podręcznik Dietetyka w chorobach nowotworowych to kompendium wiedzy poruszające cały kompleks zagadnień związanych z szeroko pojętą problematyką dieta-nowotwory. Stanowi niezbędne w codziennej prak...
101,40 zł 169,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie w chorobach serca - 40 %

Żywienie w chorobach serca

Wydawca: PZWL
Choroby układu krążenia (ChUK) są dla współczesnego świata ważnym wyzwaniem zdrowotnym. Są najważniejszą przyczyną zgonów w krajach rozwiniętych.  Oddajemy do rąk czytelników jedną z pierws...
125,40 zł 209,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka - 40 %

Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka

Wydawca: PZWL
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka to już piąte wydanie cenionego przez studentów i adeptów dietetyki podręcznika. Zawiera aktualną wiedzę o żywieniu człowieka zar&oacut...
110,40 zł 184,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Noni Polinezyjski owoc. Lecznicze korzyści dla zdrowia. - Dr Renata Zarzycka

Noni Polinezyjski owoc. Lecznicze korzyści dla zdrowia.

NONI - OWOC WSZECHCZASÓW!Uzdrawiające właściwości noni, czyli morwy indyjskiej, są znane Polinezyjczykom od stuleci. Kahuni, czyli hawajscy szamani i uzdrowiciele czcili tę rośli...
19,98 zł 22,20 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne - Praca zbiorowa

Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne

Szeroko ujęta definicja kontroli pozwala przyjąć, że organy prowadzące kontrolę, zgodnie z prawem krajowym mają prawo podejmować wszelkie czynności kontrolne. Dodać przy tym należy, że definicja ok...
Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne - Praca zbiorowa

Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów ...
Dodatki do żywności - Praca zbiorowa

Dodatki do żywności

Dzięki e-bookowi "Dodatki do żywności" poznasz wytyczne odnośnie deklarowania dodatków w produktach żywnościowych, zaktualizujesz wiedzę o przepisach umieszczenia informacji na ety...
Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym - Marcin Weiner

Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym

Prawidłowe odżywianie ma istotny wpływ na zdrowie i rozwój człowieka, a także utrzymanie dobrostanu. W dobie żywności wysoko przetworzonej, dostarczanie organizmowi wszystkich niezbędnych sk...
19,80 zł 22,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu - Henryk Gertig - 40 %

Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu

Wydawca: PZWL
Jest to nowoczesny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też głó...
104,40 zł 174,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wpływ kawitacji na właściwości składników żywności - Dariusz M. Stasiak

Wpływ kawitacji na właściwości składników żywności

Kawitacja, polegająca na wytwarzaniu i gwałtownym zanikaniu pęcherzyków gazowo-parowych w cieczach, towarzyszy procesom hydrodynamicznym i jest wywoływana przez drgania mechaniczne. Zjawisko...
Dietetyka kliniczna - 40 %

Dietetyka kliniczna

Wydawca: PZWL
Podręcznik stanowi kompendium najnowszej wiedzy z zakresu dietetyki, leczenia żywieniowego i żywienia klinicznego. Autorami są specjaliści różnych dziedzin medycyny i nauk żywieniowych, kt&o...
110,40 zł 184,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Alergie pokarmowe - Mirosław Jarosz - 40 %

Alergie pokarmowe

Redaktor: Jan Dzieniszewski
Wydawca: PZWL
"Autorzy zamieszczają wykazy alergenów odpowiedzialnych za rozwój alergii: od mleka, jaj, ryb, ziół i przypraw po barwniki, emulgatory, przeciwutleniacze i substancje kons...
15,18 zł 25,30 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wpływ formy i poziomu miedzi i żelaza w paszy na wyniki odchowu oraz wybrane wskaźniki metaboliczne kurcząt brojlerów - Małgorzata Maria Kwiecień

Wpływ formy i poziomu miedzi i żelaza w paszy na wyniki odchowu oraz wybrane wskaźniki metaboliczne kurcząt brojlerów

W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie chelatami nowej generacji, w których jedna do trzech cząsteczek glicyny połączona jest z takimi mikroelementami jak miedź, żelazo, cynk lub mangan....
Które diety naprawdę działają. Prawdziwe historie, wnioski, opinie, porady... - Marcin Black

Które diety naprawdę działają. Prawdziwe historie, wnioski, opinie, porady...

Redaktor: !ALE HISTORIE!
Wydawca: !Ale Historie!
Dowiedz się, jakie diety skutecznie odchudzają, redukują nadwagę i likwidują otyłość, a które mogą być groźne dla zdrowia lub to tylko zabieg marketingowy. Opinie i wnioski na bazie doświadc...
13,41 zł 14,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 21 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20