0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 61 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki - 25 %

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne ...
63,00 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Szkodliwe substancje w żywności - Agata Witczak - 25 %

Szkodliwe substancje w żywności

Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Książka przedstawia aktualny stan wiedzy o składnikach surowców i produktów żywnościowych oraz dodatkach i zanieczyszczeniach, które w określonych warunkach mogą być szkodliwe ...
74,25 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3 - 25 %

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne to trzeci tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka...
74,25 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. t. 2 - 25 %

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. t. 2

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. to drugi tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowiek...
89,25 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. t. 1 - 25 %

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. t. 1

Redaktor: Jan Gawęcki
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywieni...
89,25 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce - Ewa Stefańska - 40 %

Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Zrozumienie i wykorzystanie w praktyce wyników badań laboratoryjnych jest jedną z bardzo ważnych umiejętności każdego dietetyka. Dzięki tej publikacji Czytelnicy mogą poznać aktualny stan wi...
89,40 zł 149,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta antyhistaminowa - Heide Steigenberger - 40 %

Dieta antyhistaminowa

Wydawca: PZWL
Histamina wytwarzana w naturalnych procesach w organizmie człowieka jest - w odpowiednich ilościach - niezbędna do życia. Jednak u osób, u których stwierdzono jej nietolerancję histam...
29,40 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta bezglutenowa - co wybrać? - 40 %

Dieta bezglutenowa - co wybrać?

Redaktor: Hanna Kunachowicz
Wydawca: PZWL
Drugie wydanie książki „Dieta bezglutenowa: co wybrać?” zostało napisane przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia D...
50,40 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta eliminacyjna - Joanna Dronka-Skrzypczak - 40 %

Dieta eliminacyjna

Wydawca: PZWL
Książka, która rozwiewa wątpliwości na temat tego czy i kiedy dieta eliminacyjna jest niedoborowa. Kiedy eliminujemy pokarmy z diety? Dlaczego tak wiele osób się na to decyduje? Co na...
47,40 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta ketogenna - Magdalena Dudzińska - 40 %

Dieta ketogenna

Kiedy nie pomagają leki przeciwpadaczkowe

Wydawca: PZWL
Nie u wszystkich dzieci chorych na padaczkę leczenie farmakologiczne pozwala wyeliminować napady lub zmniejszyć ich liczbę. Czy oporność choroby na leki przeciwpadaczkowe oznacza, że nie da się pop...
47,40 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta low-FODMAP - Agata Stróżyk - 40 %

Dieta low-FODMAP

eBook (epub, mobi)
44,40 zł 74,00 zł
Do koszyka
Dieta low-FODMAP - Agata Stróżyk - 40 %

Dieta low-FODMAP

Wydawca: PZWL
Dieta z ograniczeniem węglowodanów łatwo fermentujących (low-FODMAP) polega na ograniczeniu porcji produktów o wysokiej zawartości FODMAP, niektóre produkty są ograniczane do b...
44,40 zł 74,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta seniora - Anna Kołłajtis-Dołowy - 40 %

Dieta seniora

Wydawca: PZWL
Obecnie, osoby w wieku podeszłym stanowią ponad 10% ogólnej populacji świata, a według prognoz ten odsetek cały czas wzrasta. Postęp cywilizacyjny powoduje, że żyjemy dłużej i nic w tym dziw...
50,40 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w chorobach autoimmunologicznych - Mirosława Gałęcka - 40 %

Dieta w chorobach autoimmunologicznych

Co jeść by czuć się lepiej?

Wydawca: PZWL
Choroby autoimmunologiczne to takie, w których w wyniku różnych czynników środowiskowych, stresu czy nieprawidłowego stylu życia dochodzi do zaburzeń układu odpornościowego. Or...
50,40 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w chorobach nerek przed dializą - Barbara Pyszczuk - 40 %

Dieta w chorobach nerek przed dializą

Jak ułożyć i kontrolować swój plan żywieniowy

Wydawca: PZWL
Dieta w chorobach nerek przed dializą to przewodnik i poradnik, który w oparciu o najnowsze wytyczne dietetyczne opracowane na podstawie aktualnych źródeł naukowych, pozwoli zaplanowa...
47,40 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w endometriozie - Hanna Szpunar-Radkowska - 40 %

Dieta w endometriozie

Wydawca: PZWL
„Dieta w endometriozie” to kompendium wiedzy dla kobiet chorujących na endometriozę.Książka dotyka niezwykle ważnej tematyki powiązania tej choroby z insulinoopornością, otyłością...
41,40 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w niewydolności serca - Adrian Kwaśny - 40 %

Dieta w niewydolności serca

Poradnik dla pacjentów

Wydawca: PZWL
Kompendium wiedzy na temat diety w niewydolności serca, którego celem jest dostarczenie rzetelnych informacji i praktycznych porad dotyczących diety, która stanowi element leczenia te...
35,40 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka kliniczna - 40 %

Dietetyka kliniczna

Wydawca: PZWL
Podręcznik stanowi kompendium najnowszej wiedzy z zakresu dietetyki, leczenia żywieniowego i żywienia klinicznego. Autorami są specjaliści różnych dziedzin medycyny i nauk żywieniowych, kt&o...
110,40 zł 184,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka sportowa - Barbara Frączek - 40 %

Dietetyka sportowa

Wydawca: PZWL
Dietetyka sportowa to obecnie jedna z najbardziej rozwijających się nauk żywieniowych. Skupia się na badaniu wpływu diety lub określ...
164,40 zł 274,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w chirurgii bariatrycznej - 40 %

Dietetyka w chirurgii bariatrycznej

Wydawca: PZWL
Publikacja stanowi kompleksowy przegląd zagadnień z zakresu chirurgii bariatrycznej: od problematyki otyłości i związanych z nią zaburzeń metabolicznych, poprzez rodzaje operacji bariatrycznych, ic...
107,40 zł 179,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w chorobach nowotworowych - 40 %

Dietetyka w chorobach nowotworowych

Wydawca: PZWL
Podręcznik Dietetyka w chorobach nowotworowych to kompendium wiedzy poruszające cały kompleks zagadnień związanych z szeroko pojętą problematyką dieta-nowotwory. Stanowi niezbędne w codziennej prak...
101,40 zł 169,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 61 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20