0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Domowe wędzenie żywności

(Miękka ze skrzydełkami)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Cena katalogowa: 44,99 zł
Najniższa cena z 30 dni: 28,02 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

27,43 zł
Stan magazynowy:
Duża liczba
Dostępność:
w magazynie
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Domowe wędzenie żywności

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788381513746
  • EAN: 9788381513746
  • Liczba stron: 256
  • Wymiary: 16.5x23.5cm
  • Waga: 0.50kg
  • Tytuł oryginalny: Mastering the Craft of Smoking Food
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

20,41 zł 29,90 zł
Do koszyka

Domowy elementarz przedszkolaka Mądre dziecko Książka z naklejkami

Domowy elementarz przedszkolaka to pierwszy podręcznik dla najmłodszych. Dzięki niemu dziecko bawiąc się rozpocznie naukę pisania, liczenia oraz oceniania otaczającego je świata. W elementarzu znajdziecie m.in.:- ćwiczenia rozwijające spost...
40,22 zł 59,50 zł
Do koszyka

Witaminy i minerały w naturalnej żywności

Wystarczy tylko odrobina czasu i nieco wiedzy, byś nauczył się wprowadzać do swojej diety pełnowartościowe produkty i ograniczył spożycie przetworzonej żywności. Poprawi to stan twojego zdrowia i wspomoże leczenie wielu poważnych chorób, redukuj...
266,28 zł
Do koszyka

Udział młodzieży w produkcji żywności i bioenergii

W obecnym kubańskim środowisku wiejskim młodzi ludzie stanowią kluczowego aktora społecznego w procesach partycypacyjnych na Kubie. Badania mają na celu określenie potencjału i ograniczeń uczestnictwa młodzieży w produkcji żywności i bioenergii w spółd...
371,76 zł
Do koszyka

Sieci społecznościowe, zachowania konsumenckie i marketing Domowy biznes

Ta książka patrzy na to, jak ludzie używają mediów społecznościowych do reklamowania swoich firm domowych. Celem jest wykorzystanie sieci społecznościowych jako narzędzia marketingowego, aby pomóc domowym przedsiębiorcom. Badania prowadzone są w Dolini...
12,51 zł 19,99 zł
Do koszyka

Domowe przetwory Dżemy galaretki marmolady

Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie „smarowidłem” idealnym na kanapki. Stały się doskonałym dodatkiem do serów, mięs i deserów. Ale nawet te tradycyjne coraz częściej kuszą nas słodkimi korzennymi nutami lub ostr...
40,50 zł
Do koszyka

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyc...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!